Привет, Charlie!
Ще се радваме и на Вашето участие в нашия форум, заповядайте и се чувствайте добре дошъл и в професионалното сдружение на операторите - в случай, че проявявате интерес да се присъедините към нас и да станете член.
Charlie написа:
На последък се вълнувам най-вече от трикови екстремни снимки - най-вече в атомобилните спортове. Примерно имаме аматьорски шампионат по картинг и закачам малки камери по карта и на каската на пилотите.

А от друга страна с едни колеги сме направили това :
http://store1.data.bg/aeromedia/main.htmlБраво, идеята за това е оригинална за България! Всъщност, лично аз също съм изкушен в тази област - на филмирането с микрокамери - и винаги е представлявало интерес за мен, така че ще се радвам, ако качите повече информация и снимки на посочения от Вас сайт.
Цитат:
Някой неща не ми харесват; Примерно би трябвало да се пише само на Български (ако щеш и с грешки, както аз), но винаги е по-добре да четеш мнения на БГ, отколкото на лат?! Самият форум явно е е на фрее форума и за това не може да се обърне на БГ. В тази област мисля, че мога да Ви го хоствам на моят сайт. Така или иначе имам вграден инвижан, но не го ползвам - просто нямам време.
Аз също съм привърженик на кирилицата и ползвам само нея. Призовавам и останалите участници за същото, защото наистина е леко досадно сричането с латинските букви. Но все пак, въпрос на личен избор е, не можем да заставим никого пряко волята му. Единствено заглавията на постингите
трябва да са на латиница в този форум, тъй като той не може да се кирилизира. Причината за това е, че ползва безплатен хостинг. Charlie, ако може, свържете се с мен чрез имейл
jio@abv.bg, за да поговорим за тази възможност, която предлагате. Целта обаче е да не се налага форумът да стартира отначало "начисто", а само да се кирилизира.
Цитат:
Ако искате може да се разшири дейността Ви, като въпросите по пост продукцията и монтажа на материалите, където мога да ви бъда по-полезен.
Предложението Ви се приема безусловно, отворени сме за всякакви градивни идеи. От днес в този форум ще има раздел "Postproduction".
Благодарим Ви за интереса и предложенията!
На добър час!